joi, 5 mai 2011

L from love.

Și încerc, serios, chiar o fac, încerc să îmi imaginez viitorul cu el, cu oricare el.Să îl strâng pe mână și să îi spun că îl iubesc, dar nici asta nu reușesc.Cred că imaginația mea este blocată sau ceva de genul.
Încerc cu alcool, țigări și încep să mă gândesc la droguri.Deși sunt convinsă că o să aibă același efect.
Încerc să îți scriu ceva, ceva pentru tine, ceva care să te atingă, să te îndoaie de durere, dar nu găsesc.
Mai iau o gură de alcool , învârt pixul în mână și încep:
Dragă tu, cred că a sosit momentul să scot la suprafață toate sentimentele pe care mi le-am îndesat în suflet.Te simt acolo unde nici nu bănuiești, în razele soarelui, în fiecare notă muzicală , în fiecare zâmbet pe care îl văd.Te simt, noaptea când vântul bate, sau ziua când soarele strălucește.Te simt când citesc si te strecori printre rânduri și mă faci să te visez.
Tot aici stau, tot între patru pereți, care uneori mă apasă că nu ești lângă mine și mă întreabă pe unde umblii.M-am gândit că poate ai vrea să ști cum e viața mea fără tine.Și uite..cum au trecut ani întregi în care am încercat să ne convingem că nu suntem făcuți unul pentru altul, dărâmând mitul cu premeditare.Uneori stau și mă gândesc că noi, în formația asta nu suntem decât două persoane pierdute care se caută una pe cealalaltă.A trecut atâta decând nu ți-am auzit glasul și cred că devin senilă dacă încerc să îți imaginez chipul.
Nu vei fi prima și singura mea dragoste.Am iubit și înainte, voi iubi și mai apoi.Dar dacă te iubesc acum, ce altceva mai contează?Nu ești perfect, dar nici eu nu sunt, iar noi nu vom fi niciodată perfecți.Dar m-ai făcut să râd măcar o dată, mai făcut să mă gândesc de două ori și m-ai făcut să recunosc că sunt om și fac greșeli, încerc să mă țin bine de tine și să își dau tot ce am.
Tu, nu mi-ai dat citate din poezie, nu te-ai gândit la mine în fiecare secundă, dar mi-ai dat o parte din tine pe care ai știut că o voi sfârâma în bucăți.Dar nu m-ai  rănit,am zâmbit când m-ai  făcut fericită, am plâns când m-ai întristat și ți-am dus dorul când nu erai lângă mine..Pentru toate astea te-am iubit, te iubesc și te voi iubi, acolo, în felul meu.

3 comentarii:

  1. Este minunat să citești așa ceva și să încerci să-ți imaginezi ce-i în sufletul celui care a scris-o. Pe de altă parte, este dureros să fi simțit și tu același lucru acum mult timp...

    RăspundețiȘtergere