vineri, 17 iunie 2011

Nu o iubi, doar simte-o..

Cred că atunci când ești îndrăgostit și vezi persoana respectivă, îți sare inima de la locul ei și începi să tremuri.
Singurul zgomot era ploaia și motorașul ștergătoarelor de la mașină.Era destul de târziu pentru regrete, iar toate sufletele se ascundeau în încăperea lor perfectă pentru a supraviețui încă o zi în orașul tristeți.
Cred că lor e e cel mai greu, de fiecare dată când ne îndrăgostim, trebuie să se gândească la alt suflet, să îl viseze și să facă scenarii cu el. Trebuie să  plângă și asta în consumă, dar trebuie să și zâmbească în același timp.
Poate ar trebui să oprim pe calea copilăriei, să ne amintim cum era când singura problemă era împărțitul jucăriei preferate.
Dar, ne-am continuat drumul pe aleea principală și nu am mai am tras cu ochii la calea copilăriei, numai am tras cu ochiul și am tras o gură de aer care să ne aducă aminte de perioda accea.
Am continuat în tăcere drumul și am tras cu ochiul unul la celălalt, nu am spus nimic, dar ne-am îndreptat privirea în față.
Ne-am oprit însfârșit la un popas, popasul iubirii, ne-am dat jos și am pierdut timpul cu dialoguri prostești care se terminau în sărutări lungi și atingeri indecente.
S-au terminat repede și ne-am urcat din nou în mașină și ne-am continuat drumul către destinația noastră.
Nici acum nu am vorbit, ne-am distanțat și mai multi, iar când am ajuns la destinație ne-am luat de mână și ne-am spus "până când moartea ne va despărți"  


3 comentarii: